Tillbaka

A3P

Stockholm3 – diagnostik som räddar liv

A3p Biomedicals huvudprodukt stockholm3 är ett blodprov som kombinerar proteinmarkörer, genetiska markörer och kliniska data med en avancerad algoritm i syfte att upptäcka behandlingskrävande prostatacancer i ett tidigt skede. Deras test dubblerar antalet fall av behandlingskrävande prostatacaner som hittas, minskar onödiga prostatabiopsier till hälften samtidigt som de drar ned kostnader i vården med 17-28%.

Tillbaka

Joint Academy

Behandla artros direkt i mobilen

Joint Academy är en digital klinik för behandling av artros. Joint Academy är experter inom medicin och teknologi som arbetar för att förbättra livskvalitet för personer med artros världen över. Deras digitala behandling möjliggör vård var och när behovet uppstår.

Tillbaka

CreditBird

Framtidens affiliate inom finans

Med CreditBirds smarta AI hittar våra kunder det perfekta kreditkortet för deras behov. Med en mängd kreditkortserbjudanden på marknaden är det inte lätt att ta reda på vilket kort som är bäst för sig själv. Onlinetjänsterna som låtsas hjälpa konsumenter i detta val tjänar istället sig själva genom att väga deras rekommendationer mot de kort som betalar dem mest. CreditBird fungerar annorlunda.

Tillbaka

Evify

Laddboxar och laddinfrastruktur för elbilar.

Att hitta en laddningsbox och förstå vad som skiljer sig mellan alternativen är alltför svårt idag. Därför startades Evify Sweden AB för att göra det lättare att jämföra och hitta rätt laddningsbox. Evify.se är en nystartad satsning från februari 2018. Under de första 12 månaderna arbetade vi hårt för att samla alla komponenter från branschen och översätta dem till en enkel navigerad e-handel som strävar efter att hjälpa besökare att jämföra, hitta och informera val. Vi har nu samarbetat med ett antal försäkringsbolag och över 10 av de ledande leverantörerna av laddboxar och tillbehör för elbilar.